tiistai 18. lokakuuta 2016

Heikin Hökellykset

Eli tein 3 erilaista kuvaa, joista kaikista on useita eri versioita,(esim käytin eri fontteja).
Jumituin kuitenkin tuohon, Alien League v2 fonttiin. Ja se onkin ainut elementti kuvissa, missä on tekijänoikeudet. (taidelukion logon lisäksi,hur,dur)

Tummin juliste on minusta huonoiten onnistunut, koska se on tylsä, teksti ei erotu hyvin vaalean piikkilangan takaa, ja se vain tuntuu tylsältä. Kuvasta olisi voinut saada paremman vaihtamalla piikkilangan ja/tai tekstin väriä.

Sini-taustainen juliste on minusta onnistunut. Kuitenkaan se ei ole sovelias kyseisen näytelmän kuvaamiseen. Se ei luo minkäänlaista tunnelmaa, eikä siitä saa mitään "irti". Minusta se sopisi paremmin esim. kirjankanneksi. Hyvää siinä kuitenkin on yksinkertaisuus ja rytmillisyys, lukija kiinnittää heti huomion oleellisiin tietoihin.

Näistä kolmesta puna-taustainen juliste on oma lempparini, koska se antaa ulkonäön perusteella jo sotaista tunnelmaa. Kuvassa on seisovan sotilaan siluetti., jonka tein Pen-tool:lla seuraamalla mallikuvan ääriviivoja. Kahvitahran kuva on otettu copyright free sivulta, ja sitä on vielä muokattu. Sotilaan varjo on minusta tärkein osa kuvaa, ja se ei toimisi ilman sitä.

Kaikki kuvat on tehty Illustratorilla ja photoshopilla.

Käytin Alien League v2 fonttia, koska minusta sopi kuvien kanssa yhteen.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti